Ännu en jobb-helg

Jag har arbetat ungefär 6 timmar i helgen, någon slags jour, fast inte på papper. Material skall uppdateras på förmiddagarna och nytt läggas ut på eftermiddagarna så man är ganska låst.

Jag var vaken hela natten, varför vet jag inte riktigt. Jag satt och suddade, plötsligt var klockan 04:30 och då var de ingen större vits med att gå och lägga sig, då skulle jag aldrig orka ta mig upp och uppdatera… så jag har hållit mig vaken, närmar mig 30 timmar. Ögonen svider och jag är ganska seg. Skall uppdatera eftermiddagens batch, diska, dammsuga och dra igång en maskin tvätt.

Jag har inte uppdaterat på några dagar, typ sedan förra lördagen. Det beror på flera saker, dels att jag har jobbat massor och helt enkelt inte orkat sätta mig och författa genomtänkta inlägg när jag kommit hem om kvällarna, det beror också på att jag har använt den lilla tid jag har till att göra research i ett ämne, som när jag postar inlägget kan röra upp väldigt mycket, eftersom det är en liten essä i hur man skulle kunna övervaka Storebror. Det är dock inte klart, jag saknar en del detaljer/specifikationer och jag har diskuterat en del med kollegan D, hur och om man kan/ska avslöja en massa detaljer, vilka möjliga effekter det skulle kunna få och annat. Jag lutar åt att avslöja min lilla vision, jag har inga större ambitioner att tjäna några pengar på det, om det nu skulle gå att kommersialisera det, jag vill dock se det plockas upp och användas, står jag med någonstans och får lite creds, så är jag nöjd med det.