Whatever wednesday

Vaknade tidigt, drog på mig kläder och hasade iväg till bussen, regn och grå moln. Framme vid stationen skaffade jag min fix, en kopp kaffe att suga på fram till Strängnäs. Jag åkte 06:42-tåget, Express, det som inte stannar på vägen till Stockholm, ramlade in på jobbet strax efter åtta.

Fick mig en ordentlig genomgång av de sysslor jag kommer ha nästa vecka och två veckor framåt från det, jag ska på något underligt vis ersätta produktionsledaren under hans semester, hur nu det ska funka vet jag inte men jag hoppas det går bra, han kommer inte lämna Stockholms-regionen under semestern men det känns dumt att besvära honom med jobb när han är ledig — jag skulle inte vilja bli besvärad med jobb när jag är ledig.

Möte i eftermiddags, jag hade inte tagit reda på omfattningen av mötet, jag trodde vi skulle ha någon timmes sittning. Vad fel jag hade, efter 3 timmar var det fortfarande möte men avrundades snabbt när folk hade tåg att passa.

Dagens observation: Unga män som röker pipa. Har det blivit trendigt? Det är ju vanligtvis gamla gubbar som går omkring och suger på pipor.

2 thoughts on “Whatever wednesday

  1. På jobbet har vi en gubbe som suger på sin pipa dagligen på “rastgården”. I övrigt har jag sett ett flertal yngre män med liknande don. Det anses nog som lite spexigt.

Comments are closed.