Produktiv och massor av idéer

Jag har producerat massor av saker idag, trycksaker, men inget jag egentligen vill producera, som vacker kod och finurliga lösningar. Inte särskilt produktivt på utvecklingsfronten, vilket ställer till vissa problem, jag fick passa vidare ett projekt till mina kollegor.

När jag satt på tåget hem med Damen och flickorna som spenderat större delen av dagen på Naturhistoriska, tänkte jag på hur man relativt enkelt skulle kunna slänga ihop en Firefox add-on, som på begäran klumpar ihop några väl valda och möjliga trigger-ord och spottar ut resultatet där man råkar ha markören, som tex. i den inmatningsruta man skriver blog-inläggen. Lite bete för FRA att hugga på.

Gjorde lite research på Firefox add-ons, funderade ut några fiffiga lösningar och skulle sätta igång, då är klockan strax efter midnatt och det känns inte riktigt som jag orkar göra något, utom möjligtvis att gå och lägga mig.