Nationaldagen

Idag hade vi inte så mycket planerat, grilla under kvällen.

Drog iväg till Coop vid Tuna Park för att handla, komplettera lite, kom därifrån många hundra kronor senare med bland annat gräsfrö och lite trädgårdsgrejer. Brorsan ringde och kollade var jag befann mig, han tänkte komma förbi och dumpa av lite grejjor, äldsta flickan var hemma och fick ta emot sakerna.

Det visade sig vara några sena födelsedagspresenter, en flaska Bowmore Enigma 12yo och lite rökta korvar, “Bifi”, gott!

Barnens mormor kom och vi grillade, fikade och provade den flaska single malt jag fått, satt ute till strax innan midnatt, fick nog av myggorna och flyttade in. Det är bastu-hetta i huset och det blir säkert svårt att sova i hettan.

Tidigare under dagen plockade jag fram jobb-laptopen för att jobba lite, det har under veckan knasat en del på jobbet med informationsflödet, upptäckte att en FTP-server spontant stängt av sig eller hängt sig, rättade till det och drog ner den information som eventuellt saknades och mailade produktionsledaren/koordinatorn om vad som gjorts.