Lite jobb, en lördag

Jag väcktes av att mobilen ringde, en kollega ringde för att höra sig för om jag kunde kika på lite saker, de hade inte fått in information i systemet och analytikerna hade varit på honom. Förvånansvärt vaket pratade jag på i luren, trots att jag minuterna innan hade varit sovande, medvetslös efter suddandet igår eller mera tidigt i morse.

Gick upp, sög i mig en kopp kaffe och tryckte in en snus och drog igång laptopen, kopplade upp mot servern. Informationen saknades och jag fick hämta ner den från leverantören, försökte få in det på rätt ställe i systemet men lyckades inget vidare, skickade några SMS fram och tillbaka ett par gånger med kollegan (som hade en flock barn i omlopp på Gröna Lund), skulle höras av senare under dagen eller imorgon förmiddag.

Idag blir det kalas här i huset, yngsta flickan fyllde förra veckan, förberedelser, förberedelser, snart börjar de dyka upp.