Bort med dassdörrarna!

Efter att ha läst flertalet blog-inlägg i kväll är jag på ett ganska dåligt humör, folk i riksdagen fattar verkligen inte vad de håller på att ställa till med. Ledarskribenter och politiker har inte uppfattat det allvarliga i FRA-frågan, de är inte tekniskt bevandrade och saknar nödvändiga kunskaper.

De folkvalda politikerna monterar ned den personliga integriteten, i tron att de jagar terrorister och andra kriminella element.

Om vi hade haft mer tid på oss, så borde någon driftig själ monterat bort alla dassdörrar i Riksdagens lokaler och satt upp bevakningskameror, live-feed ut på internet. För har man inget att dölja så borde det ju inte göra något? Besöken på http://toiletcams.riksdagen.se/ skulle slå alla rekord.

Jag lovar på heder och samvete att ALDRIG någonsin rösta på något parti som stöder ett JA i FRA-frågan. Som det ser ut i fortsättningen kommer min röst tillfalla PiratPartiet, de är just nu de enda parti som tänker på MIN personliga integritet.