Adobe on AIR Tour Stockholm

Jo, i måndags var jag och kollegan Daniel på Adobe’s on AIR Tour på Münchenbryggeriet. Kollegan Patrik hade meddelat att han låg hemma med feber och kunde inte gå, surt men det är sånt som händer.

Vi fick höra en massa intressant om Flash, Flex och AIR, fick en t-shirt och en påse med goodies, böcker och stickers. Det var många kända teknik-evangelister från Adobe på plats, Ryan Stewart, Mike Chambers, Kevin Hoyt, Serge Jespers, Daniel Dura, Ethan Malasky, Enrique Duvos, Andre Charland och Lee Brimelow.

Under några av passen kändes det som de hade sugit ut allt syre i lokalen, både jag och daniel slocknade nästan, inte av tristess eller något sånt, möjligtvis akut brist på koffein och nikotin, för efter ett kort break med en kopp kaffe och en cigarett så var man piggare i skallen.

Passet som Lee Brimelow var riktigt bra, tror inte att det kan göras på några andra seminarier än Adobe’s, köra “Powerbarf” på hög volym och få hela publiken att skratta. Kanske inte helt seriöst men det var i alla fall ett mycket bra pass.

Mot slutet av dagen tiggde vi till oss en t-shirt åt Patrik och fick en intressant pratstund med Ethan Malasky, vi berättade en del om det system vi har skissat på och skall bygga under sommaren och att vi kommer använda några av Adobe’s produkter.

Jag skall ha fastnat på bild, några gick runt med kameror och jag uppehöll mig tydligen på en plats som fotograferades, jag har letat efter bilden men inte hittat den än.