Terrorism? Fuck you, jag överlevde 80-talet!

Precis som Rick Falkvinge skriver; Jag överlevde 80-talet, försök inte skrämma mig med terrorism, så överlevde vi 80-talet, hotet att “bomben” när som helst kunde falla. Rick träffar spot-on i sitt inlägg, jag föddes 1973 och känner igen det som Risk beskriver.

Jag hade en period som liten parvel på 80-talet, när jag var övertygad om att slutet var riktigt nära, något jag hade hört på nyheterna och tolkat det som att gubbarna satt med fingret på knappen, bara inväntade tillfälle.

Jag citerar Rick rakt av;

Jag överlevde 80-talet. Jag levde varje dag med vetskapen att världen kan utplånas när som helst. Att allt och alla runt omkring mig kan upphöra att existera. Och jag var inte rädd.

Idag är det värsta scenariot att några olydiga ska spränga en buss, ett tåg eller ett flygplan. Jag var inte rädd när hela världen kunde utplånas när som helst, och jag är absolut inte rädd i en tid när det värsta är att ett flygplan eller en buss kan sprängas.

Så sluta försöka spela på min rädsla för att avskaffa mina friheter och min medborgarrätt. Det är avskyvärt, och jag köper inte ert fulspel.

3 thoughts on “Terrorism? Fuck you, jag överlevde 80-talet!

  1. Kennedy var på sextiotalet ytterst nära att tillsammans med Öst sätta världen i ett nytt Världskrig när Kuba belamrades med Rysska atom missiler där två patrullfartyg från vardera land kolliderade på öppet vatten utanför Kuba.DEN DAGEN HÖLL VÄRLDEN ETT DJUPT ANDETAG.TRO MIG.

Comments are closed.